Bestel hier uw extra paar zolen

Op deze pagina kunt u online nieuwe podotherapeutische zolen bestellen door onderstaand bestelformulier zo volledig mogelijk in te vullen. De kosten voor het online bestellen van één paar podotherapeutische zolen bedragen €160,25 voor volwassenen en €140,25 bij kinderen <16 jaar. Wanneer u binnen drie maanden na uw laatst afgenomen zolen een extra paar zolen bijbesteld gelden andere tarieven, zie hiervoor onze tarievenlijst.

Let op! U kunt alleen van deze online dienst gebruik maken indien:

  • U al podotherapeutische zolen van Voetencentrum Elferink heeft en dus al eerder bij ons in de praktijk bent geweest.
  • U uiterlijk twee jaar geleden voor het laatst door een podotherapeut van Voetencentrum Elferink bent gezien. Het kan namelijk zijn dat de stand van uw voeten in de tussentijd veranderd is. 
  • U verder geen klachten heeft.

* Uw online bestelde zolen worden gebaseerd op de laatst opgeslagen zolengegevens. Indien na verzending blijkt dat de zolen nog op maat moeten worden gemaakt worden hier extra kosten voor in rekening gebracht.

** Bij het verzenden van het ingevulde bestelformulier gaat u akkoord met de algemene voorwaarden van Voetencentrum Elferink. Er wordt discreet omgegaan met uw  gegevens. Meer informatie hierover is te vinden in onze disclaimer.

*** Voor gecertificeerde zolen in veiligheidsschoenen wordt een meerprijs berekend. Ga bij de podotherapeut na of het mogelijk is om podotherapeutische zolen te laten maken voor in uw werkschoenen met behoud van het veiligheidscertificaat.  

"Onze zolen worden voor u op maat gemaakt en veelal met de hand vervaardigd! Wij zorgen dat uw zolen binnen één week klaar zijn."

Vul onderstaand bestelformulier in om uw zolen te bestellen

;