(Medisch) Pedicure

(Medisch) Pedicure gezocht! (Parttime) Hattem e.o. 

Dat wij een praktijk zijn met vestigingen in Elferink Schoenen was misschien al bekend, maar wist jij het volgende al over ons Voetencentrum? 

 • Dat wij een jonge en groeiende organisatie zijn met uitbreidingsmogelijkheden? 
 • Wij meerdere specialismes onder één dak aanbieden? 
 • Wij veel aandacht besteden aan teambuilding? 
 • Dat Elferink Schoenen waar onze praktijken zich bevinden wordt beoordeeld met een 9,1? 

Wij zijn Voetencentrum Elferink, een kleine podotherapiepraktijk gevestigd in Raalte en Hattem. Ons team bestaat uit twee podotherapeuten en een medisch pedicure die heel nauw samenwerken. Wij hebben een directe samenwerking met Elferink Schoenen, een schoenenwinkel met een uitgebreid assortiment die gespecialiseerd is in comfortschoenen. Dit maakt dat er veel klanten met voetproblemen bij de schoenenwinkel aankloppen.

Het doel van Voetencentrum Elferink en Elferink schoenen is om iedereen lekker te laten lopen. Dit kan door een goed passende schoen en het geven van de juiste voetzorg. Om in dat kader nog betere service en dienstverlening te kunnen bieden hebben wij in Raalte al een zelfstandig werkende medisch pedicure en zijn wij nu opzoek naar een (medisch) pedicure voor locatie Hattem. 

Word jij blij van patiëntencontact? Kan jij goed omgaan met de oudere doelgroep? Heb jij een diploma medisch pedicure (of ben je bijna klaar met de opleiding)? Dan zoeken we jou! 

Jouw werkdag: 

Je werkt zelfstandig in de behandelkamer in de schoenenwinkel. Je werkt nauw samen met de podotherapeuten van Voetencentrum Elferink en de gecertificeerde schoenadviseurs van Elferink Schoenen. Wij vertellen jou hoe een werkdag eruit gaat zien op een doordeweekse dag met je nieuwe collega’s: 

 • Voordat je start met de dag zorg je ervoor dat de behandelkamer netjes is en de spullen klaarliggen voordat je eerste patiënt komt. 
 • Wanneer de kamer gereed is, is er nog even tijd om gezamenlijk met het team een kopje koffie of thee te drinken. De dag kan beginnen! De hele dag zorg jij voor een schone praktijkkamer.  
 • De behandeling die jij hebt uitgevoerd bij jouw patiënt noteer je in het bijbehorende patiëntendossier. Tussendoor kan er gebeld worden en sta jij de patiënten telefonisch te woord. Wanneer je het leuk vindt help je de podotherapeut met enkele podotherapeutische zaken. 
 • Na enkele behandelingen is het hoogstwaarschijnlijk alweer 12:30 uur en is het tijd voor een lekker broodje. Je krijgt even tijd om bij te komen en er straks weer met volle energie voor te gaan! 
 • De dag vliegt voorbij, jij helpt de ene patiënt naar de ander. Is er even ruimte tussen de behandelingen door? Dan is er nog tijd voor een kopje koffie of thee om even bij te tanken. 
 • Nog even en dan is de werkdag voorbij! Jij zorgt ervoor dat de behandelkamer wordt gestofzuigd en gedweild zodat deze weer startklaar is voor de volgende dag. 
 • Het is 17:30 uur, je bent klaar met de werkdag. De behandelkamer is netjes, het instrumentarium is verpakt en de patiëntenadministratie is gedaan. Tijd om naar huis te gaan! 

Wie zoeken wij? 

Je bent een enthousiaste en collegiale pedicure en je vindt het vak leuk om uit te oefenen. Je bent sociaal vaardig, klantvriendelijk en je zet de patiënt centraal. Je woont in de regio en bent in het bezit van een rijbewijs. Verder vinden wij het belangrijk dat jij: 

 • Een diploma medisch pedicure hebt of wil starten/bezig bent met de opleiding tot medisch pedicure; 
 • Voetbehandelingen bij risicogroepen zoals de diabetische en oudere voet gespecialiseerd kan uitvoeren; 
 • Aangesloten bent bij brancheorganisatie Provoet (en Procert); 
 • Enthousiast wordt van samenwerken, maar ook goed zelfstandig kan werken; 
 • Bereid bent het huidige netwerk te onderhouden en een nieuw netwerk op wilt bouwen. 

Wat bieden wij? 

Wij zijn een organisatie met een prettige werksfeer, met ambitie en groeipotentie. Je krijgt van ons de beschikking over alle benodigde apparatuur en instrumentarium. Daarnaast bieden wij jou het volgende aan: 

 • Gevarieerde werkomgeving met ruime tijd voor de patiënt en overleg met collega's; 
 • (Flexibele) uren in overleg (parttime); 
 • Mogelijkheid tot uitbreiding van uren op de andere locaties van Elferink Schoenen; 
 • Goede secundaire voorwaarden zoals een pensioenvoorziening en kilometervergoeding; 
 • Ruimte voor individuele loopbaanwensen, zoals opleidingsmogelijkheden; 
 • Zelfstandig werken in een multidisciplinair team. 

Contact 

Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact op door een korte motivatie met CV te sturen naar l.vandergalien@voetencentrumelferink.nl. Neem voor meer inhoudelijke informatie over deze vacature contact op met Laura van der Galiën, management, per mail of via 0572-745050. 

 

Meet our team:

Laura

Laura

Praktijkmanager/Podotherapeut

Maureen

Maureen

Praktijkmanager/Podotherapeut

Marjolijn

Marjolijn

Medisch pedicure

Word jij blij van patiëntencontact? Ben je ondernemend, proactief, flexibel en een echte teamplayer? Heb jij een Hbo-diploma Podotherapie (of ben je bijna klaar met de opleiding)? Dan zoeken wij jou! Want voor ons Voetencentrum in Raalte en Hattem zoeken wij een: 

 

Podotherapeut (16 tot 32 uur) 

 

Hoe zien jouw werkzaamheden eruit?

Jij komt als podotherapeut zelfstandig te werken in de behandelkamer van Voetencentrum Elferink. Je werkt nauw samen met de medisch pedicure van Voetencentrum Elferink en de gecertificeerde schoenadviseurs van Elferink Schoenen. Als podotherapeut behandel jij patiënten met voet, knie, heup en rugklachten die voortvloeien uit een afwijkende stand of een afwijkend functioneren. Je biedt de patiënt een breed scala aan behandelmogelijkheden waar een mix van werkzaamheden toe behoort.  

Tot jouw werkzaamheden behoren:

 • Het zelfstandig uitvoeren van een podotherapeutisch onderzoek. Alle facetten komen daarbij aan bod. Van anamnese tot ganganalyse tot het geven van voorlichting en advies. Daarbij stel je zelf het juiste behandelplan voor de patiënt op. 
 • Het opgestelde behandelplan voer je vervolgens zelf uit. Dit houdt bijvoorbeeld in dat jij zelf de zolen modelleert, de freesmachine bedient en de zolen vervolgens zelf afwerkt. Dit geldt ook voor de andere podotherapeutische producten. Je behandelt de patiënt dus echt van A tot Z. 
 • Alle informatie verwerk je in het elektronisch patiëntendossier. Van jouw bevindingen doe jij een terugkoppeling naar de huisarts of de verwijzer. Je onderhoudt dus het contact met de verschillende disciplines en neemt een actieve rol in netwerken.  
 • Er kan om jouw advies worden gevraagd door de schoenadviseurs van Elferink Schoenen of door de medisch pedicure. Jij voorziet jouw collega's op iedere afdeling van het bedrijf van jouw expertise. Door deze korte lijnen kan er snel gehandeld worden en verwerf jij tegelijkertijd ook nieuwe kennis.  

Wie zijn wij?

Wij zijn Voetencentrum Elferink, een jonge en groeiende organisatie met meerdere specialismes onder één dak. Wij beschikken over een breed scala aan technieken en de zolen worden hier in de praktijk vervaardigd. Er is een directe samenwerking met Elferink Schoenen, een schoenwinkel die gespecialiseerd is in comfortschoenen. Samen met de schoenadviseurs zetten wij ons elke dag in om voor iedereen de juiste kwalitatieve voetzorg te leveren. Het doel van Voetencentrum Elferink en Elferink schoenen is om iedereen lekker te laten lopen. Dit kan door een goed passende schoen en het geven van de juiste voetzorg.  

Voetencentrum Elferink biedt haar diensten aan op de huidige vestigingen in Raalte en Hattem. Wij zijn een groeiende organisatie wat ook mogelijkheden geeft in het uitbreiden van de gevraagde uren evenals het uitbreiden naar de andere locaties van Elferink Schoenen, zoals Kampen of Dronten. 

Wie zoeken wij?

Jij bent een enthousiaste en collegiale podotherapeut(e) die graag werkt in een klein en gezellig team. Je bent sociaal vaardig, klantvriendelijk en je zet de patiënt centraal. Je woont in de regio, of bent bereid te reizen, en bent in het bezit van een rijbewijs. Verder vinden wij het belangrijk dat jij: 

 • Een Hbo- diploma Podotherapie bezit of de opleiding bijna hebt afgerond 
 • Een Hbo-zorgprofessional bent die zich wil laten omscholen tot podotherapeut 
 • Goed bent in communicatie met de verschillende stakeholders waar je als podotherapeut mee in aanraking komt (medisch pedicures, gecertificeerde schoenverkopers, huisartsen, fysiotherapeuten, patiëntengroepen etc.) 
 • Proactief bent in het bedenken van oplossingen voor klachten aan de onderste extremiteit 
 • Enthousiast wordt van samenwerken, maar ook zelfstandig kan werken 

Wat bieden wij jou?

Wij zijn een organisatie met een prettige werksfeer, ambitie en groeipotentie. Je krijgt van ons de beschikking over alle benodigde apparatuur en technieken. Daarnaast bieden wij jou het volgende aan: 

 • Een afwisselende en uitdagende baan 
 • Gevarieerde werkomgeving 
 • Groeimogelijkheden tot locatie manager 
 • Zelfstandig werken in een klein en gezellig multidisciplinair team 
 • Arbeidsovereenkomst van 16-32 uur, met ruimte voor uitbreiding. Werktijden en werkdagen worden in overleg bepaald 
 • Een goed salaris met uitstekende secundaire voorwaarden 
 • Ruimte voor individuele loopbaanwensen, zoals opleidingsmogelijkheden 

Contact

Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact op door een korte motivatie met CV te sturen naar l.vandergalien@voetencentrumelferink.nl. Neem voor meer inhoudelijke informatie over deze vacature contact op met Laura van der Galiën, management, per mail of via 0572-745050.

;