Ons team

Laura

Laura behandelt alle klachten aan de onderste extremiteit. Denk hierbij aan voetklachten, maar ook klachten aan de enkels, knieën, heupen en lage rug. Laura is een algemeen podotherapeut en heeft een bijzondere interesse in danspodotherapie. Na jarenlang zelf op hoog niveau te hebben gedanst past zij haar kennis in dans toe bij het uitvoeren van het vak podotherapie. Daarnaast is zij het hoofdaanspreekpunt voor de diabetische voetzorg binnen Voetencentrum Elferink. Laura draait agenda op onze locaties Raalte en Hattem.

Maureen

Maureen behandelt alle klachten aan de onderste extremiteit. Denk hierbij aan voetklachten, maar ook klachten aan de enkels, knieën, heupen en lage rug. Maureen is een algemeen podotherapeut en is MSc in Manuele therapie. Door podomanuele therapie toe te passen kan zij gewrichten mobiliseren zodat deze weer goed ten opzichte van elkaar kunnen bewegen. Daarnaast is zij leefstijlcoach en biedt zij hiervoor ook consulten aan binnen Voetencentrum Elferink. Maureen draait agenda op onze locatie in Raalte.

Leonie

Leonie is ons team per maart 2023 komen versterken en zal vanaf april haar eigen spreekuren draaien. Leonie is een algemeen podotherapeut en behandelt alle klachten aan de onderste extremiteit. Denk hierbij aan voetklachten, maar ook klachten aan de enkels, knieën, heupen en lage rug. Leonie draait agenda op onze locaties Raalte, Hattem en Dronten.

Debora

Debora behandelt algemene huid- en nagelklachten zoals eelt, likdoorns en kalknagels. Als medisch pedicure is zij ook gespecialiseerd in het toepassen van therapieën om deze klachten te verminderen of voorkomen. Mogelijke therapieën zijn nagelreparaties, nagelbeugels en silicone-orthesen. Daarnaast is zij bevoegd om specialistische handelingen uit te voeren bij risicovoeten waarbij er ten gevolge van een ziekte een verhoogd risico op complicaties aanwezig is. Denk hierbij aan de diabetische of reumatische voet of voetcomplicaties door ziektes als hart- en vaataandoeningen. Debora draait agenda op onze locaties Raalte en Hattem.

Werken bij Voetencentrum Elferink

Ben jij een (bijna afgestudeerde) podotherapeut of (medisch) pedicure en lijkt het jou leuk om ons te komen versterken? Wij zijn een kleine praktijk met veel groeipotentie en uitbreidingsmogelijkheden! Open sollicitaties zijn altijd welkom! Stuur je cv met motivatie naar l.vandergalien@voetencentrumelferink.nl

;